За отбелязване на Световния ден на влажните зони 2 февруари 2022 г. РИОСВ - Бургас обявява конкурс за детска рисунка на тема: „В търсене на забележителности в Резерват Ропотамо“


Във връзка с отбелязване на Световния ден на влажните зони 2 февруари 2022 г,

 Регионална инспекция по околната среда и водите – Бургас обявява

 конкурс за детска рисунка на тема:

 

В търсене на забележителности в Резерват Ропотамо“

Общи условия

  1. Конкурсът е предназначен за ученици от 1 до 7 клас, от учебните заведения в общините Айтос, Бургас, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе и Царево.
  2. Няма ограничение за използваните материали и техника. Проектите да са с минимален формат А4. Могат да се изпратят и снимки на творбите, но с много добра резолюция, в размер не по-мълък от 600 х 600 (px) пиксела.
  3. Сюжетът на рисунката трябва да отговаря на темата - „В търсене на забележителности в Резерват Ропотамо“.
  4. В творбите си, авторите могат да отразят красотата на защитената територия - животът на обитателите й, реката, скални образувания, както и своя личен опит и впечатления от посещението си в резервата.
  5. Конкурсните творби могат да се изпращат по пощата на адрес: гр. Бургас 8000, к-с „Лазур“, ул. „Перущица“ 67, ет. 1, РИОСВ-Бургас, а снимките на проектите по е-поща: pr@riosvbs.com
  6. Творбите да бъдат придружавани със следната информация: трите имена на автора, възраст, учебно заведение/школа, телефон и адрес за кореспонденция.
  7. Краен срок за предаване/изпращане на творбите: 6 февруари 2022 г. (неделя), включително.
  8. Конкурсните творби ще бъдат класирани от експерти на РИОСВ-Бургас.
  9. Обявяване на резултатите: 11 февруари 2022 г.;
  10. Победителите ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди.
  11. Важно: При участие в конкурса, кандидатите приемат условието, че проектите им ще бъдат използвани при подготовката на информационни материали.
  12. Всички проекти ще бъдат публикувани на интернет страниците на РИОСВ-Бургас, а победителите ще красят корицата на фейсбук страницата ни.

Екипът на РИОСВ-Бургас пожелава успех на участниците в конкурса!