Предай нататък! Семейство дари храна за птици на детска градина чрез фейсбук-страницата на РИОСВ-Бургас


Младо семейство от Велико Търново – (Катерина и Явор и двете им прекрасни деца Калоян и Самуил), изненадаха детската градина „Славейче“ в град Айтос чрез фейсбук- страницата на РИОСВ-Бургас.

Катерина ни споделя, че е започнала да ни следи с интересните статии и инициативи които правим, а след публикацията ни за Деня на птиците, решава да ни сподели и идеята си.

"Здравейте! Следя Ви от известно време и искам да Ви поздравя за интересните статии, постови и инициативи, които правите и споделяте! През последната седмица гледах Ваши постове за ДГ Славейче, гр. Айтос. Изключително много ми харесаха и понеже отдавна исках да намеря повод да Ви пиша…мисля, че това е чудесен такъв! Бих желала да Ви изпратя и подаря малко храна за диви птици, която ще се радвам ако успеете да предадете на децата от детската градина. Произведена е в България, но фирмата, която я произвежда, я изнася извън пределите на държавата. Моля да ми пишете дали бихте приели този жест от мен и семейството ми. П.с. Моите деца, близнаци на 3,5г., посещават ДГ във Велико Търново и за втора година закичват дърветата в двора на градината с такава храна. Всички са много щастливи от факта. Наблюдават птиците цяла зима, как хапват от нея. Виждайки Вашите снимки на децата, които правят къщички и слагат храна в хранилки, не се стърпях и пиша веднага:))))“

Благодарим за прекрасния жест на цялото семейство и им желаем здраве и благоденствие.